October 29, 2008

Ден на игри во "Култура"

На 02.11 во "Култура" на плоштад, ќе се одржи Ден на Игри. Екипава од "Гоблин" организира.

Битно, ќе има промоција на друштвени игри, ќе има промоција на Magic: The Gathering, плус турнир во 14:00, со интересни награди, читам еве на форумот на sezaigri.com. Ќе има и World of Warcraft турнир (картите) од 17:00. Таман завршувам со полагање петоков, идам обавезно на ова, башка не сум играл Меџик месец дена.

Почнува порано изгледа, зошто има турнир Yu-Gi-Oh! од 11:00. Како и да е, ќе трае цел ден, така да се гледаме таму.

1 comment:

Losteech said...

Ех, да немав тест математика следниот ден - ќе дојдев... :(