May 31, 2009

Мајами. Бостон. Кливленд.

Дали само јас мислам дека ова беше најдосадниот плејоф? Подосаден и од Сан Антонио кога играат. Или можеби е само тоа што немав баш многу време за да ги следам и коментирам мечовите ко што треба. Испаднаа Мајами, па Бостон, па Кливленд... Мајами неможат да играат само со Вејд, Бостон очигледно неможат без Гарнет, а неможев да видам што беше вчера проблемот со Кливленд. Орландо во финале по цели 14 години.

Ќе го гледам финалево, иако знам дека Лејкерс нема шанси да бидат понижени и избрукани како лани. Финалето почнува на 4-ти Јуни.

2 comments:

Eddie Rebel said...

Регистрирајте се на http://maktopblogs.gotop100.com/ поставете си свој банер со големина 120х90, извлечете го копчето и учествувајте во избор за најдобар македонски блог. Може да се гласа за Вас преку кликање на извлеченото копче кое треба да биде поставено на Вашиот блог. Од една ИП адреса може да се гласа не повеќе од еднаш на 24 часа. Најдобрите блогови ќе бидат поставени и на http://blogs-mk.blogspot.com/ Ви благодарам

Бојан Николов said...

Кул. :)