April 23, 2009

Добро што им текна...

Конечно ми стигна пакетот од Wizards of the Coast, со пластичната DCI картичка за која сум регистриран од јануари 2005! Доцнеше поради некои фрки со акаунтот, но добро што воопшто стигна.

Добив и неколку textless карти (стандардна испорака после одиграни пет официјални турнири) кои ќе ми бидат доста корисни плус една голема верзија на Spellbreaker Behemoth за украс. Во писмото пишува дека треба да има и Cryptic Command, ама изгледа заборавиле да стават. Како и да е, сега редовно ќе добивам вакви пакети.

За некој ден ќе биде и пририлисот на новата едиција, Alara Reborn, а најавени се две нови, Magic 2010 (за летово) и Zendikar (октомври). Ќе пишам повеќе за ова деновиве.