February 5, 2009

My twin haunts me

Прво, клик на линков, па после текстот под сликата, ок?

Се работи за дел од маркетингшката кампања за филмот The Unborn кој излезе деновиве. Ме купија со финтава и едвај чекам да се појави подобра снимка и да го гледам. Не очекувам многу, ми личи на генерички хорор од Б-продукција, ама сепак, рекламава...

4 comments:

Losteech said...

You'll pay me for this. (-_-)

Anonymous said...

Го знам ова, јако е. :) Но шо знам, иам некое чувство дека ќе биде глуп филмот.

Anonymous said...

Сите се попалија на јакава фора, а уствари ваквава вирална маркетинг стратегија само ми кажува дека филмов ќе биде тешка глупост. Ај Бобо изгледај го па кажи дали бев у право :-)

Дамјан.

EFTO said...

Bobo brat kao si me uplasil!!!!
KE SE VIDIME NIE U GOBLIN!!!!!!!!!