November 26, 2007

Фрли го тоа у R2-D2 !

Ја открив најдобрата канта за ѓубре! R2-D2 канта за ѓубре! Произведена е во Јапонија, како лиценциран Star Wars производ, и е $99.99 долари (намалено од $149.99). Запазиле на детали и изгледа ептен кул. Освен тоа, голема и не би морал да ја празнам често.

Може да се нарача и преку ThinkGeek. Штознам, би дал пари за ова ако ептен, ептен имам вишок. Вака би можел тие 100$ да ги потрошам на други Star Wars играчки. А, гледам сега дека имаат и добри Darth Vader перници за многу поефтина цена.

Кантава би била добра во комплет со C-3PO шкафче. Не постои такво, ама сепак... :)

4 comments:

Rogi said...

ЗАКОН! Али поише би ми праело мерак мало кантиче за на маса... :)

Ivana said...

Скапа глупост е ова , навистина. :D

XXX-->Ivan<--XXX said...

И јас би сакал да фрлам ѓубре у ова ;)

XXX-->Ivan<--XXX said...

мммммм бројките :)