July 3, 2007

Излезе Transformers!

Конечно почна да се прикажува во САД. Transformers филмот го чекам уште откако беше најавен. Трејлерите скроз ме мрднаа. Штета што ќе мора да чекам долго да дојде и тука во кино, или па за подобра снимка, пошто сакам феноменалната анимација на Трансформерите да ја гледам на убава снимка.

Побарав на Mininova, повеќето од фајловите се фејк, па еден тип во коментарите го прати овој линк. Го симнав видео семплот, стандарна кино-снимка, со лош звук, малце се тресе... Ако не издржам (а нема), ќе го симнам.

Иначе, си ги имам оние старине Трансформерс цртани, што ги даваа на МРТВ на времето, и си гледам повремено.

Што се однесува до филмот, се изначитав еден куп негативни коментари за сценариото и приказната, ама сепак ќе се уверам сам. За анимацијата на Трансформерите, никој не смее ништо лошо да каже, затоа што е веројатно најдобрата 3D анимација било кога направена.
Останува да чекаме да дојде во кино, или за копија со подобар квалитет. А кога ќе го гледам, ќе пишам на блогов.

No comments: