June 22, 2007

Елементарна непогода

Мислам дека ако уште излезам од дома на топлово, ќе се ничкосам на асфалтот. Климатизеров едвај постигнува, а ако го изгасам, за пола саат почнува да ми се топи матичната на компјутеров.

Отидов по цигари прееска, ќе умрев, а на 20 метри од дома ми е продавницата. Мора камила да си набавам, под итно.

Исто така, сериозно размислувам да почнам да одгледувам кактуси во двор.

Не помага ни туширање два пати дневно, ни +5 испиени литри вода, ни ништо. Ќе почнам да праќам омоти од Пепси, за она награднана игра, пошто ми се собраа еден куп шишиња.

No comments: