January 12, 2011

Хан Соло во Firefly

Страшно добар детал што го немав приметено до сега. Хан Соло статуетка, и тоа Хан Соло во карбонит, низ неколку сцени од Firefly. На сликата погоре, е одма над левата рака на Малком Рејнолдс. На сетот се нашла поради тоа што Нејтан Филион бил огромен фан на Star Wars. А, и нема потреба да зборам за тоа колку Малком Рејнолдс е инспириран од Хан Соло, нели?

Повеќе слики и детали на Geek With Curves.

No comments: