January 11, 2011

Стормтрупери 365

Ајде, нека почне новата година за Crapwerk со Стормтрупери.

Почнувајќи од април 2009 до април 2010 година, типот секојдневно фотографирал играчки Стормтрупери во најразлични пози и ситуации. Фотографиите се професионално изработени, а секоја од нив е посебна приказна и зборува за себе. Браво за инвентивноста на авторот. Моментално работи на сличен проект, со Боба и Џанго Фет, 52 weeks with the Fetts.

Да не објаснувам понатаму, клик тука за официјалниот сајт, или тука за flickr албумот.

No comments: