October 9, 2010

Spawn's Alley @ Македонски Стрип Форум

Чест ми е да објавам дека од денес сум член на тимот на Македонскиот Стрип Форум кој е задолжен за пишување статии. Денес беше објавена првата статија посветена на стрипот Spawn. Може да се прочита на овој линк.

Не би тупел околу тоа колку е добар форумот, каква дружба и синергија постои меѓу членовите... ќе мора да станете член за да се уверите. :)

Инаку додека сум кај Spawn, наскоро ќе следат рецензии на изданијата кои следеа по Endgame. Минатиот месец излезе 199-тиот број, а Image Comics спремаат нешто специјално за јубилејната 200-ка.

2 comments:

mitko said...

Баш денес разгледував некои Spawn TPB. Што советуваш да почнам да читам за почеток?

Бојан Николов said...

Почни со Spawn Collection Vol.1 :)