October 4, 2010

Колекција: Han Solo (Stormtrooper)

Денес си ја збогатив Star Wars колекцијата на играчки со оваа фигура. Хан Соло како Стормтрупер од A New Hope. Доаѓа и со шлем и делче од R5-A2 дроид. Деловите за склопување на дроидот се спакувани во различни фигури. Јас ги чувам затворени, така да ништо не ми значат деловите.

Сликата е од Rebelscum, ме мрзи да сликам и да префрлам. На линкот има повеќе информации за фигурата.

4 comments:

Marko said...

Абе ај дај контакт нешо и самоуништи го коментаров

Maki :D

Бојан Николов said...

crapwerk [at] gmail [dot] com

:)

Еден Дечко said...

http://www.flickr.com/photos/27008159@N00/1043166/

Епик.

Бојан Николов said...

Хаха, не ми се верува. :))