July 21, 2010

19 работи што (не) ги знаевте за Star Wars

Повеќето се општо познати ствари за Star Wars, дали 2-3 сега ги дознавам. Како и да е, интересно е склопено и морав да го споделам. Клик тука.

Ова ми е потсетник дека е време за Star Wars маратон. Без новата трилогија...

No comments: