January 11, 2007

Последен лимит

На 02.02.07 (педерска работа, мамата!) ми истекува две-годишниов договор со МтНет. Месецов, колку и да го стискав шупаков, денес го истрошив последниот килобај од оние црни 4GB дозволен интернет сообраќај. Деновиве се мислев, откако ќе помине, да пушам eMule или uTorrent да си бркаат работа до крај на месецов... што бе, 64kbps, ама нека се симнува.

Се мислев што да биде она што еМулето ќе го отпичи за последен пат. Во изминативе години станав најголем пират у маало. Абе незнам филмови, серии, музика, стрипови, што се' не... па летово ми цркна хард-диск, немав бекап, отиоа 30 гига филмови/серии/музика/стрипови, сосе други мои битни ствари. Океј, тоа е сосема друга приказна.

Симнав доста работи, и се мислев што уште останало. Океј, останало уште многу што сакам да ми се најде во колекција, ама знам дека можам и на друго место да го најдам. :)

Пред неколку саата се решив. Бојан, фала за препораките. :) Симнувам стрипови... Marvel Zombies, Marvel VS. DC, некои Batman мини-серијали... нека шиба ова до крај на месецов. Што се симне се симне. Па, за после ВториВтори, ќе имам друг проблем на ум - каков интернет ќе користам?

Marvel Zombies би требало да е добро стрипче. Marvel суперхероите, ама зомбифицирани, во некоја паралелна реалност or something. Нека се симне, ќе го читнам, па ќе пишам тука...

No comments: