August 25, 2007

Мал свет

Нели повеќе личат на пластични макети? Не се макети, туку се вистински градби. Финтата е во фотографската финта, наречена tilt-shift. Повеќе слики и повеќе за оваа техника, на овој линк.

UPDATE: Галерија со повеќе слики.

No comments: