July 2, 2008

007: Quantum of Solace трејлер

Доколку Casino Royale не успеа да ги убеди луѓето дека Даниел Крег е Бонд, мислам дека новиов филм ќе го направи тоа. Можеби го нема шармот на Конери или харизмата и хуморот на Мур, ама типот го бива за Бонд и тоа е факт. Иако и јас мислев дека е лош избор, Крег се покажа одлично и ја освежи франшизата.

Quantum of Solace излегува на 7-ми ноември оваа година. Едвај чекам.

1 comment:

matafax said...

Abe taa M sekoj vtor film mu se ljuti na Bond i go otpusta. Mi se smaci od nea. A kazino rojal ne bese dobro prifaten bidejki go nemase toj dobar "Bond" smek. Falea dnevnite brknja so koli. spasuvanja vo posledna sekunda i napnatosta. Namesto toa od dva saata, eden saat igraa poker.