December 3, 2007

Заклучок

Колку повеќе учиш, толку повеќе колоквиуми ќе паднеш...


6 comments:

Ivana said...

Taка е!!!

XXX-->Ivan<--XXX said...

Значи да не учам.. :)

Club Whatever said...

на една моја другарка сестра и ништо не учила а ги положила сите 4 колоквиуми

Бојан Николов said...

Хех, на кој факултет, на педагошки? :)

Neno said...

Или на педагошки или на ликовна академија.

Бојан Николов said...

Или приватен некој. :)