October 24, 2007

Операција Firefox

Започна нова кампања за ширење на Mozilla Firefox меѓу интернет корисниците. Ми се свиѓа новиов начин за промоција на Firefox, креативно и интересно е изведено. Во “Операцијата Firefox” може да се вклучи било кој, и да помогне на повеќе начини. Фин им е сајтот, верувам дека ќе привлече многу нови корисници, и дека кампањата ќе биде успешна. А, ќе се делат и награди.

Доколку има такви што сеуште не ги откриле благодетите на Firefox, може тоа да го направат преку овој линк. Да живее Лисицата!

6 comments:

Ivana said...

Neli kje spiesh be?

Rogi said...

А бе, а кога ќе симнеш Firefox, после ти ја праќаат цурава по пошта гратис или шо?! :D :D :D

Бојан Николов said...

Не, не.. со маицата доаѓа. :)

ицко said...

Кај ја најде цурава еј, цццц, од соништата мои, и после како да ја сакам лисицата?

XXX-->Ivan<--XXX said...

Како да ја сакаш?! Јас мислам дека невозможно да НЕ ја сакаш. ;)

Anonymous said...

Цуцава изгледа ти ја телепортираат со лиценциран Фајрфокс. :P